AVÍS LEGAL

INFORMACIÓ GENERAL RELATIVA A SUBLIMESTETICA.COM

Titular: SUBLIM, SCP
Adreça: Bofill i Matas, 2 - 08360 Canet de Mar
Contacte: info@sublimestetica.com
N.I.F. J-66280827

SUBLIM, SCP no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en las pàgines de Internet de sublimestetica.com.

Les pàgines de Internet de sublimestetica.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que SUBLIM, SCP no pot controlar. Per tant, SUBLIM, SCP , no pot assumir responsabilitats per el contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els texts, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website son propietat exclusiva de SUBLIM, SCP o dels seus Partners. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzemen o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de SUBLIM, SCP.

Tant mateix, per accedir a alguns dels serveis que sublimestetica.com ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment de lo establert en la "Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal" us informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de SUBLIM, SCP amb el fi de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-li de les millores del lloc Web. Així mateix, us informem de la possibilitat de que pot exercir els drets de accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a : info@sublimestetica.com o Bofill i Matas, 2 - 08360 Canet de Mar