RITUAL SPA POLINÈSIA

Estrés, esgotament, preocupacions, tensions per un ritme de vida cada cop més exigent. A tots ens aniria bé perdre’ns en una petita illa en l'Oceà Pacífic , però això no es fàcil. La proposta de Sublim es que ens deixis portar cap a nous horitzons, gaudint d’un destí exòtic i sensorial. Inspirat en tradicions ancestrals de les illes del pacífic que et transportaran a l'origen de la Polinèsia. Sens dubte serà una experiència de Bellesa i Benestar que la teva pell i la teva ment no oblidaran.THALGO ha extret de les illes de la Polinèsia el millor dels seus actius relaxants i tècniques ancestrals de massatge amb la finalitat d'oferir un autèntic viatge sensorial i holístic. Cada escala és una invitació per descobrir rituals de Bellesa de la Polinèsia.

L'ART DEL MASSATGE A POLINÈSIA

El massatge forma part de la medicina tradicional dels polinesis des de l'antiguitat. Està considerat tant com una filosofia de vida com una pràctica ancestral.

Entre els polinesis el Taurumi és el massatge integral de cos i cara que equilibra l'energia, activa la circulació i aporta relaxació.

Taurumi, significa també protegir-se de les creences i supersticions que associen les males olors als esperits. Els polinesis tenen particular sensibilitat a les olors corporals, per això s'unten de Monoï o flors perfumades per espantar els mals esperits.

Protocol del Ritual Spa ESPERIT DE POLINESIA
El Ritual Spa ESPERIT DE POLINESIA de THALGO ha estat concebut com un viatge meravellós i relaxant per les illes del Pacífic recreant quatre escales o etapes… Viu-les!

ESCALA EN TAHA'S (ILLA VAINILLA)

En la primera etapa té lloc el Gommage Délicieux. D'inspiració maohí, aquest gommage amb sorra blanca, sal marina i pela de coco purifica el cos amb tota suavitat i deixa la pell suau com el vellut. Perfumat i enriquit amb extractes de vainilla, aquest gommage et trasllada al cor de les illes Polinèsies.

Un dels primers gestos de bellesa de les dones polinèsies és exfoliar-se el cos amb fibres de coco o sorra per allisar i suavitzar la pell. Com a curiositat, el 80% de la vainilla està produïda en aquesta illa i ha sigut sempre una de les principals riqueses del territori.

ESCALA EN MANIHI (ILLA DE LES LLACUNES)

És en aquesta etapa quan es realitza un Bany relaxant amb la Pastilla Efervescent per al Bany. Els olis essencials relaxants asseguren una total relaxació. Com a resultat, el cos es relaxa, es deixa portar i les tensions desapareixen.

La calma i la bellesa excepcional de les llacunes fan d'aquest entorn un lloc únic on els polinesis es dediquen a la recollida i selecció de perles.

ESCALA EN BORA BORA (ILLA DE SORRA BLANCA)

És en aquesta etapa del viatge on es realitza el Massatge Mahana: un modelatge lent i profund manual amb oli de massatge Mahana, acompanyat de Tuiponos (saquets de sorra calenta de les platges de Bora Bora) que s'apliquen sobre les zones de tensió per a una relaxació absoluta del cos i de la ment. La sensació durant el massatge és d'un veritable embolcall de les essències de l'oli de la flor de Tiaré: la ment s'allibera i les tensions del cos es relaxen.

El massatge es consolida de generació en generació. Els pares ho practiquen amb els joves Maohís per a despertar els seus sentits i fer-los prendre consciència del seu cos. A Polinèsia Mahana significa “raig de sol”, per això aquest ritual és una excel·lent font de benestar i de calor en el qual s'utilitzen els Tuiponos.

ESCALA A RAÏTEA (ILLA SAGRADA)

És l'última escala en aquest viatge per la Polinèsia i en la qual es realitza l'aplicació de l'Oli Sagrat. Aquest és un concentrat en Monoï de Tahití i en nacres: sublima la pell amb uns tons irisats i un perfum càlid i llaminer. La pell, vellutada, realça la seva bellesa i la seva lluminositat natural.

Les dones polinèsies utilitzen les flors de Tiaré com a remei universal per les seves virtuts medicinals. La flor de Tiaré Apetahi és única i creix exclusivament a la Illa Sagrada, al peu de la muntanya Temehani.

Per a una millor ambientació i viatge sensorial a la Polinèsia la cabina on es realitza el tractament està ambientada amb veles i un ambientador.

Resultat:
Després del ritual la pell queda deliciosament fina i nodrida. L'ànima en pau amb l'entorn i la sensació de relax és total, te una durada aproximada de 90 minuts

RITUAL SPA POLINÈSIA

Principis actius dels productes utilitzats en el Ritual Spa ESPERIT DE POLINESIA
L'actiu principal utilitzat en el Ritual Spa ESPERIT DE POLINESIA de THALGO és el Algomonoi, una mescla oliosa extreta de l'associació original de tres vegetals de la Polinèsia que posseeix propietats hidratants, suavitzants i protectores:Un extracte marí: l’alga Sargassum Mangarevense, macro alga marró en la tradició Polinèsia i especialment utilitzada en cerimònies importants. Rica en oligoelements, el magnesi, és l'anti-estrès per excel·lència, necessària per al benestar i per a la relaxació muscular. Dos extractes terrestres: l'oli de coco Coprah, ric en àcids grassos i el Gardenia Tahitensis, extracte de flor de Tiaré, junts formen el conegut i reconegut oli de Monoï de Tahití.

Actius complementaris de la gamma Polinèsia
La pela de Coco exfolia mecànicament la pell, elimina les cèl·lules mortes de la capa més superficial de la pell.

La Flor de Tiaré té propietats suavitzants, nutritives i protectores. És la reina de les flors i l'emblema de la Polinèsia. La Vainilla de Tahití posseeix propietats hidratants, nutritives, suavitzants i estimulants. Aquesta varietat conté heliotropina, un component aromàtic amb notes empolsades amb olor a vainilla i flors que li confereixen aquest perfum tan peculiar i contràriament a les altres vainilles, conté éthylva-nilline que multiplica el poder olfactori, obtenint un perfum captivador.