HIGIENE ACTIVA

La pell que cobreix la cara és la més exposada a la pols i contaminants ambientals. Aquests elements l'omplen d'impureses, la irriten i degut a la brutícia acumulada, dia rere dia, els porus es tapen desenvolupant punts negres i barbs si no es fa una adequada neteja.

La Higiene activa té un paper protagonista, ja que elimina la brutícia i permet que el cutis s'oxigeni i es mantingui sa i radiant. La neteja professional en cabina, afavoreix la renovació cel·lular, la circulació sanguínia del rostre i la nutrició de la epidermis.

En aquest tractament s'hidrata en profunditat la pell, al mateix temps es fa un primer diagnòstic que ens orienta sobre l’estat i problemàtica concreta, i introduïm un principi actiu adequat (pells sensibles, pells seques o pells greixoses) que ens ajuda a restaurar i estimular els mecanismes de la mateixa per evitar que segueixi perdent aigua i així mantingui el seu nivell hídric òptim.

Constitueix el primer pas imprescindible per continuar amb altres tractaments intensius més específics i obtindrem els primers beneficis que pal·liaran els danys continus que pateix la nostra pell per factors interns i externs diàriament com la alimentació, els raigs UV, la contaminació o l’estrès.

HIGIENE FACIAL EXPRÉS

L’atrafegada vida diària ens porta molts cops a no tenir temps per a nosaltres mateixos. Conscients d’aquesta problemàtica hem creat una pauta bàsica que amb 30 minuts ens permeti realitzar les tasques imprescindibles per gaudir d’una pell neta i hidratada d’una forma ràpida i econòmica. Ara no tenim excusa per a no mantenir la nostra pell en plena forma.

TRACTAMENT PER A PELLS DESHIDRATADES

La dermis es la reserva d’aigua natural de la pell i es essencial afavorir la seva distribució a través de la epidermis mitjançant els canals d’irrigació cutanis: les aquaporines. Una pell deshidratada perd la seva capacitat de retenir l’aigua i per tant es primordial preparar-la per a crear reserves naturals que assegurin una hidratació continua, tampoc disposa dels lípids essencials que permeten frenar dia a dia, la pèrdua imperceptible d’aigua, pel que és fonamental restaurar la pel·lícula hidrolipídica.Aquest tractament assoleix tres objectius, extreure l’aigua dèrmica estimulant la síntesi de les aquaporines per activar el flux d’aigua de la dermis cap la epidermis a través del seu principi actiu la Hidra-difusina, captar l’aigua de l’interior de les cèl·lules estimulant la síntesi de l’àcid hialurònic epidèrmic mitjançant la Hialurofilina, frenar la pèrdua d’aigua incorporant una aigua del fons marí plena d’oligoelements que ens ajuda a potenciar la penetració trans-epidèrmica, una hidratació cel·lular intensa i una reactivació dels lípids epidèrmics.

TRACTAMENT PER A PELLS SEQUES

Aquest tractament està orientat per a pells seques o molt seques que pateixin com a conseqüència una sensació de tivantor o incomoditat, molts cops inclús una descamació accelerada, així com un envelliment prematur.

Utilitzem un protocol amb productes d’una riquesa excepcional enriquits amb Omega 3 i 6 i olis reestructurants (Oli de Rosa mosqueta, Oli de borratja, Cera essencial de flors de narcís i Mantega de karité), integra un principi actiu específic per a pells seques, el Complex Algomega, indicat per a restablir la cohesió intercel·lular i reforçar la funció de barrera natural de la pell.

El resultat es una sensació de confort immediat, tornant l'aspecte elàstic i suau a la pell que recupera la seva lluminositat i bellesa, regulant la descamació i disminuint les arrugues.

TRACTAMENT PER A PELLS MIXTES/GRASES

Tractament pensat per a pells amb problemes o imperfeccions estètiques, dissenyat no només per controlar la producció de sèu, sinó també proporcionar una acció efectiva contra barbs, inflamació i granets, formulat a base d'extractes vegetals amb propietats que re equilibren el sèu per normalitzar les pells mixtes i greixoses que presenten punts negres i porus dilatats, recuperant la frescor i la tonicitat. L'aspecte gras tendeix, a poc a poc, a desaparèixer.

TRACTAMENT PER A PELLS SENSIBLE

Orientat especialment per a totes aquelles pells sensibles i/o reactives amb sensacions no confortables, calor, vermellors, picor. Aquest tractament incorpora un sèrum que repara, regenera i augmenta la capacitat de tolerància de les pells més sensibles obtenint immediatament una sensació de frescor i calma a més a més d’una pell uniforme i lluminosa.
Imatge del serveis de bellesa facial a Sublim estètica

TRACTAMENT PEL CONTORN D’ULLS

Indicat per a totes aquelles persones que vulguin lluitar activament contra el procés d’envelliment de la mirada, tracta les tres problemàtiques en una sola sessió (arrugues, bosses, ulleres). Durant 30 minuts aquest tractament específic assoleix la reducció de les bosses oculars produint un aclariment de les ulleres, tensa i re densifica la zona del contorn ocular afavorint una mirada més jove i relaxada. Una màscara de massatge dissenyada especialment per a aquesta zona finalitza el tractament a ritme de pressions relaxants i música cuidadosament seleccionada.

ANTI-AGE

DERMOESTIMULACIÓ AMB COL·LÀGEN

La tècnica aplicada en aquest tractament mitjançant un suau massatge facilita l’augment de la circulació sanguínia, assolint una millor oxigenació cel·lular, obtenint un efecte radiant i aportant lluminositat des de els primers minuts del massatge. Estimulant la dermis facilitem la síntesi de col·làgen natiu marí de for ma natural que ens aporta hidratació, tonificació i reomplint la pell llisament de les arrugues.

DERMOESTIMULACIÓ AMB ÀCID HIALURÒNIC

La fusió d’aquest suau massatge facial al costat de la aplicació de col·làgen natiu marí i del poderós i rejovenidor Àcid Hialurònic , fan d'aquest exclusiu tractament facial, la clau per a una pell perfecta.

L'àcid hialurònic és un component natural del nostre organisme i la seva funció principal és mantenir la pell hidratada, doncs és capaç d'absorbir 1000 vegades el seu pes en aigua.

Amb l'edat la producció d'aquest àcid pel nostre organisme descendeix i és per això que apareixen símptomes de deshidratació i falta d'elasticitat en la nostra pell.

El treball facial augmenta la circulació sanguínia millorant la oxigenació cel·lular, remou les toxines de la cara, repara el teixit a la zona, prevé i redueix el impacte del procés d'envelliment. Per tant , aquest massatge no deixa de ser un lífting natural , perquè aconsegueix donar finor i nutrició a la pell.

Els beneficis d’aquest tractament són diversos , des de la prevenció dels símptomes de l'envelliment , degeneració de la pell , llisament d’arrugues , fins a l'alliberament de l'energia i tensió en els músculs facials i del coll, a més del propi plaer d'experimentar-lo.

DERMOESTIMULACIÓ AMB SILICI

La aplicació dels extractes de Silici en el oval, coll i escot arrodoneixen el tractament anterior. Indicat per a aquelles persones que prefereixen una textura rica i untuosa que allisi, reompli, defineixi i modeli l’oval de la cara amb maniobres estimulants i drenants. El resultat final fa molt visible l’efecte tensor-lifting, assolint una pell rejovenida, hidratada i reafirmada.