MANICURA I PEDICURA

Les ungles estan formades principalment per cèl·lules mortes endurides que contenen queratina, una proteïna fibrosa, que el cos produeix de manera natural, la major aportació de les cèl·lules mortes prové dels ossos.

El ritme de creixement de les ungles varia d'un dit a un altre i d'una persona a una altra. Les ungles creixen a una velocitat mitjana de 0,1 mm / dia (1 cm cada 100 dies o uns 4 mm al mes). Les ungles de les mans triguen de 3 a 6 mesos a tornar a créixer completament i les dels peus de 12 a 18 mesos. El ritme exacte depèn de l'edat, l'estació de l'any, la quantitat de calci, dels exercicis fets i factors hereditaris.

La Manicura i la Pedicura t'ajudaran a tenir uns peus bonics i unes mans boniques, que les ungles estiguin més sanes i a millorar el teu aspecte general.

Les mans formen part de la nostra carta de presentació davant dels altres, de manera que cal cuidar-les, les ungles i la pell de les teves mans necessiten molta cura. Has de vetllar per a evitar els irreversibles efectes de l'envelliment prematur.

Dia a dia maltractem els nostres peus a causa de l'ús de talons alts, sabates que ens queden grans o petites, materials que no transpiren, etc.

Hi ha molts motius que poden afectar les teves mans, peus i ungles com el fred, el vent, la humitat, el sol, el contacte freqüentment amb l'aigua, els detergents i la manca d'hidratació, units a l'envelliment natural, afecten molt la pell de les teves mans, tornant aspra i sense elasticitat.
Sublim et recomana realitzar periòdicament un tractament professional a les teves mans i peus.

MANICURA I PEDICURA AMB PARAFINA

Les pells seques i esquerdades, així com les que presenten signes d'envelliment i dureses poden millorar el seu aspecte mitjançant aquest tractament que recorre als principis actius, com els extractes botànics, les vitamines, la parafina i els olis, per aportar una autèntica font de joventut a les mans dels nostres clients.

Mitjançant aquest tractament, els problemes típics de les mans desapareixeran deixant pas a una pell renovada, suau i d'aspecte totalment rejovenit, a més a més està molt indicat quan patim d’artrosis o problemes articulars.

VINILUX, L'ESMALT QUE DESAFIA EL TEMPS

Els nous esmalt semi permanents s’apliquen sobre la teva ungla natural i sense capa base. A diferència dels esmalts tradicionals que es deterioren amb el temps, VINILUX es seca amb un brillo impecable i reforça la seva resistència amb el pas del temps.

INALTERABLE

El primer esmalt professional inalterable durant un mínim de 7 dies

LLARGA DURADA

La capa superior utilitza la tecnologia avançada ProLight que endureix amb la llum natural.

EFICIENT

Permet una aplicació més ràpida perquè la capa de color autoadhesiva no necessita capa base.

DIVERTIT

Una gama extensa de 62 colors inspirada en les passarel·les de moda més prestigioses del món. Inclou els 40 colors de Shellac de més èxit que es van ampliant per a cada col·lecció de temporada

EL SECRET DEL SISTEMA

El Color Vinilux i la Capa Superior formen un sistema dissenyat per a treballar junts. La Capa Superior utilitza la tecnologia ProLight que forma una estructura forta de polímers encreuats que eviten l’esquerdament i incorpora foto iniciadors que reforcen la durada amb la llum natural.

SHELLAC, EL PRIMER I L'ORIGINAL

Shellac™, és el primer i l'original. És un sistema exclusiu que combina la facilitat de l'aplicació d'un esmalt amb la durabilitat d'un gel. Aquest sistema revolucionari ha guanyat premis com a millor producte nou 2012 per Nails Magazine i Vogue Bellesa 2011 com el producte més innovador.

MILLORA LES TEVES UNGLES AMB SHELLAC

  1. Shellac és una nova Categoria de Producte.
  2. S'aplica com un esmalt.
  3. Dura com un gel.
  4. Es retira en minuts i sense llimar.
  5. 14 dies de lluentor impecable.
  6. Protegeix l'ungla natural sense danyar-la.
  7. Es cura amb llum UV sense temps d'assecat.
  8. Sense toluens, sense formaldehids, sense resines de formaldehid.
  9. La formació prèvia necessària per aplicar Shellac és la d'una esteticista amb coneixements de manicura.

Posa-t'ho i oblida't. Pràctic i sense pors. 2 setmanes en la glòria, amb una lluentor increïble i amb un color que dura i dura. I tots aquests avantatges sense llimar-te la placa de la ungla i sense danyar-te-la.

No hauràs d'esperar al fet que s'assequin, al segon podràs ficar les teves mans en la bossa i seguiran perfectes. Per retirar-t'ho és també senzill i ràpid , 10 minuts, sense remullar les teves ungles , sense gratar i sense llimar. Tot això és veritat, vine i comprova-ho per tu mateixa!!!