HIGIENE D’ESQUENA

Per a moltes persones l'esquena és una zona d'acumulació d'imperfeccions i granets . En moltes ocasions pot presentar un acne sever. Fins i tot hi ha persones que tenen una inflamació tan severa que els molesta el frec a l'esquena amb qualsevol peça.

Doncs bé hem de saber que per a tot aquest tipus d'alteracions existeixen tractaments exactament igual que per a zones facials , i que podem millorar molt la pell de l'esquena realitzant higienes profundes amb regularitat.

Una higiene profunda d'esquena consisteix en exfoliar la pell per eliminar l'excés de cèl·lules mortes perquè el sèu no s'acumuli i no es formin granets posteriorment. Després s’obra el porus mitjançant un bany de vapor i aprofitarà per extreure't tots els barbs que estan taponant els fol·licles i ajudant a que l'acne s'agreugi.

Un cop realitzada l'extracció es realitzen una sèrie de mesures asèptiques per tancar el porus i desinfectar-lo, tot seguit s’aplicarà un embolcall específic per a purificar la zona.

És molt important tractar la pell de l'esquena sobretot en persones amb molta tendència a produir granets.

EXFOLIACIÓ CORPORAL BÀSICA

La exfoliació facilita la regeneració cel·lular i activa la circulació. Amb ella , un cos suau i lluminós està assegurat.

Està indicat per eliminar impureses, activar la circulació i aportar finor a la pell. Aquestes i moltes més són les funcions de la exfoliació, un procés que consisteix a fer desaparèixer les cèl·lules mortes de la superfície de la epidermis i, com a conseqüència, estimular la renovació cel·lular.

Per això , i perquè amb el pas del temps i els agents externs es perd elasticitat i suavitat , cal recórrer als exfoliants. Aquests permeten retardar l'aparició dels signes de l'envelliment i, alhora, faciliten una major penetració dels principis actius dels productes que s'apliquin posteriorment.

Un cop feta la exfoliació , la teva pell està preparada per rebre el tractament hidratant, que consisteix a aplicar un principi actiu hidratant i nutritiu per a la pell a fi i efecte recuperi la seva suavitat i flexibilitat així una nova càrrega d’energia vital.

TRACTAMENT INTEGRAL DEL COS

La pell del nostre cos és una embolcall protector i sensorial en constant procés de renovació que posseeix una estructura complexa i una increïble organització. Lloc central d'intercanvis i interaccions, és l'últim vincle entre l'entorn extern i el nostre organisme.

La pell reflecteix les nostres emocions i el punt de partida de les nostres sensacions. No és sorprenent si tenim en compte que, sota una superfície de no més d'1 cm², hi ha fins a 2.500 cèl·lules especialitzades a transmetre senyals sensorials i 12 metres de fibres nervioses que condueixen els seus estímuls al llarg de tot el nostre cos.

La superfície total de la pell del nostre cos representa entre 1 i 2 m² per a un espessor mitjà de 3 mm. Entre els seus molt nombrosos constituents, hi ha a més de 5 milions de fol·licles pilosos i 3 milions de glàndules sudorípares responsables de la sudoració.

Dins de la seva funció protectora, la pell, forma una estructura constituïda per 3 capes successives denominades: epidermis (visible en la superfície), dermis i hipodermis. Aquesta última està formada per cèl·lules adiposes que tenen la capacitat d’augmentar el seu volum per 27 i diferenciar-se fins l’infinit. Els adipòcits són la reserva energètica del nostre organisme, el seu metabolisme depèn essencialment de la genètica i l’estil de vida, i el seu canvi de volum sense cap límit d’expansió és potencialment més gran quan de forma crònica presentem un saldo energètic positiu, ingerim més energia de la que consumim.

En conseqüència , apareixen excessos de grassa en el conjunt del cos que amb l’edat comporta anomalies en la distribució de la grassa en diferents zones (abdomen, malucs, cuixes i braços).

TRACTAMENT ANTICEL·LULITIC-REDUCTOR

La cel·lulitis és la conseqüència d’una sèrie de reaccions en cadena que provoquen una alteració profunda de les estructures cutànies i que en funció de la seva evolució es classifiquen en:
Nivell 1: Els adipòcits s' hipertrofien i provoquen una compressió dels vasos sanguinis.
Nivell 2: Aquesta compressió provoca una hipòxia (manca d’oxigen) dels teixits que afavoreix una aturada progressiva de la activitat cel·lular necessària per a la lipòlisis. Aquesta hipòxia activa la acumulació de grassa i la multiplicació dels adipòcits.
Nivell 3: Els teixits pateixen una compressió cada cop més forta i causen:

 • - Permeabilitat dels vasos, que fan que l’aigua lliure s’infiltri en els teixits i formi un gel espès al barrejar-se amb l’àcid hialurònic que té per funció captar aigua.
 • - Alteració i increment de la rigidesa de les fibres de col·làgen.

Aquest procés s’anomena fibrosis septal

Per combatre aquest resultat, el nostre tractament introdueix una doble solució:

 • - Re oxigenació intensiva dels teixits mitjançant la aplicació d’una extracte de l’alga Fucus serratus L que ens aporta una reactivació de la respiració cel·lular i ens facilita l’oxigen necessari i el Coleus forskohlii, un extracte vegetal que potencia els intercanvis de teixits i afavoreix la dilatació dels vasos sanguinis comprimits.
 • - Triple reducció de la hipertrofia adiposa, ja que aquests productes limiten la lipogènesis i activen enèrgicament la lipòlisis, a més a més, introduïnt la Corolea, un "crema grasses" natural que provoca la combustió dels lípids emmagatzemats.

Resultats provats desprès de 28 dies de tractament:

 • - Disminució significativa de la mida i nombre de nòduls
 • - Pèrdua de 2,2 cm en el contorn de la cuixa
 • - Millora del relleu cutani del 95% en el test d’autoavaluació
 • - Eficàcia reductora i aprimant del 76% en el test d’autoavaluació

TRACTAMENT REAFIRMANT

La pèrdua de fermesa es la conseqüència d’una compressió per part del teixit adipós profund un cop ha iniciat la seva expansió, que afecta a totes les estructures cutànies:

Dermis

 • - Els lòbuls grassos tornen fràgils les fibres que subjecten la pell (col·làgen, elastina) i un cop alterades perden la seva funcionalitat i comprimeixen el matalàs dèrmic, la dermis perd la seva densitat i llisó.

Unió dermal-epidermal

 • - La unió d’ancoratge e intercanvi entre la dermis i la epidermis queda reduïda i aplanada sota la compressió dels adipòcits, es perd la solidaritat entre les dues capes i s’alteren els intercanvis nutritius i respiratoris.

Epidermis

 • - El deteriorament de la nutrició i la oxigenació atura poc a poc el metabolisme i la multiplicació cel·lular. La epidermis activa disminueix, les cèl·lules són menys cohesives i s’observa una hiperqueratinització que incrementa el gruix de la capa còrnia, la pell perd flexibilitat, fermesa i tensió.

Aquest tractament proposa dues solucions:

 • - Tensar en profunditat totes les capes, mitjançant un complex de silici marí, estimulem la renovació cel·lular de la epidermis, regenerem el creixement de les cèl·lules de la joventut de la dermis i potenciem la síntesis de les fibres de subjecció aportant fermesa i flexibilitat. Al mateix temps l’ús d’un complex planctònic ens permet estimular la síntesis de les proteïnes d’ancoratge de la unió dermal-epidermal.
 • - Frenar l’expansió dels adipòcits, aquests dos principis actius afavoreixen l’eliminació de les grasses, re-oxigenen els teixits per a limitar la hipòxia, combaten l’adipogènesi i activan la lipòlisis. A més a més, la introducció d’una ceramida biotecnològica permet reestructurar la matriu adipocitària per a limitar la seva expansió.

Resultats provats desprès de 28 dies de tractament:

 • - Pèrdua de 4 cm del perímetre a l’alçada del abdomen i 2,3 cm de la cintura
 • - Pell més ferma i llisa en un 95% en el test d’autoavaluació
 • - Silueta més harmoniosa i tonificada en un 90% en el test d’autoavaluació
 • - Cuixes i glutis més ferms en un 86% en el test d’autoavaluació
 • - Abdomen i cintura remodelats en un 76% en el test d’autoavaluació

EMBOLCALL AMB ALGUES MICRO ESTALLADES

Aquest tractament està orientat a persones coneixedores de la talassoteràpia i els seus beneficis. A banda d’obtenir una relaxació i un benestar general, es molt efectiu com a preparació a un tractament reductor o de pèrdua de pes intensiu.

Desprès d’exfoliar la pell, apliquem un gel plasmàtic marí que farà la funció de vehiculitzant del embolcall d’algues microestallades (Fucus, Laminaria i Lithothammes) que apliquem a continuació. Amb aquest embolcall assolim la penetració dels oligoelements i vitamines necessaris per a una posada en forma i revitalització general. Estimula la circulació, elimina les deixalles metabòliques que drenen per efecte de la suor i afinen el nostre cos gràcies a la seva aportació rica en iode que afavoreix la lipòlisis.

També es pot aplicar en tractaments facials, ja que desintoxica, aporta minerals i vitamines i ens dona una lluminositat i equilibri molt natural.

MASSATGE RELAXANT ESTÈTIC

Els massatges relaxants són aquells que estan orientats a aconseguir un estat de calma en el cos, que moltes vegades no pot obtenir-se de forma natural. Relaxen els músculs, afavoreixen la circulació, calmen els nervis i, a més, descansen la ment.

L’objectiu principal és donar-li al cos un estat de benestar i descans mitjançant els moviments apropiats, realitzats en tot o una part del cos i en un ambient amb música tranquila que inspira pau i tranquil·litat.

Utilitzem olis essencials que són "l'ànima de les plantes", i constitueixen el mitjà pel qual es transmeten les seves propietats naturals. Moltes d’elles tenen un abast fonamental pel tractament del Sistema Nerviós Central, doncs actuen directament en el plànol emocional i fisiològic de l'ésser humà. La seva facilitat d'absorció a través de la pell permet que els components actius penetrin directament en l'organisme, equilibrant i harmonitzant tot el sistema, a través dels meridians energètics, la circulació sanguínia i limfàtica, les cèl·lules, els teixits, els òrgans, els aparells i els sistemes.

Imatge de serveis de tractaments corporals a Sublim estètica